STRiDA foldecykel

STRiDA foldecykel – Nem, bekvem & god stil!

Strida_LT_TurquoiseSTRiDA’en er en nyskabende og brugervenlig foldecykel med 25 års prisbelønnet design-udvikling bag sig. En STRiDA foldecykel er det veldesignede svar på en daglig udfordring især for pendlere i byen.
Det elegante, trekantede stel, en olie-fri tandrem som kæde og en ekstremt hurtig og nem foldemekanisme gør STRiDA’en til den letteste, reneste og mest brugervenlige foldecykel nogensinde.

Enkelhed er STRiDA’ens vigtigste karakteristika – 3 rør samlet i 3 punkter til en trekant. De 3 rør foldes sammen til en enkelt stang med hjul i enden, så man kan trække den efter sig.
Den er billig, uden olie, praktisk og elegant.

Strida FoldedAt folde STRiDA’en sammen er uhyre enkelt og hurtigt. Derfor binder den effektivt andre og mere konventionelle transportformer sammen, for eksempel tog, busser og biler. Du kan bekvemt cykle til stationen, folde den sammen og trille den med ind i metroen, stå af og cykle igen resten af vejen.

Med en STRiDA kommer du hurtigst fra dør til dør, og rejsetid og ventetid i tæt trafik minimeres sammen med stress og miljøbelastningen.

STRiDA’ens designer, Mark Sanders, fortæller om STRiDA’en: