Handelsbetingelser

Handelsbestingelser ved køb på strida.dk

Websitet www.strida.dk ejes og drives af beCopenhagen ApS, som er registreret i Danmark.

Ansvar
Handel på strida.dk kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel på siden. For at handle på strida.dk skal brugeren være fyldt 18 år.
Strida.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.
Priser
Alle priser er inkl. 25% moms og angivet i Danske kroner (DKK). Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Betaling
STRiDAdenmark modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, MasterCard, Visa, Maestro, JCB, Diners og American Express samt ved bankoverførsel til vor konto i Danske Bank reg. Nr. 4440 konto 11095496.

Ved betaling med betalingskort vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Der tages ikke gebyr ved betaling på strida.dk

STRiDAdenmark krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med NETS.

Levering
STRiDAdenmark leverer hurtigst muligt indenfor 2 – 3 hverdage.
Alle vores Strida’er bliver leveret samlet efter at havde været gjort klar i vores værksted.
Forsendelsesudgift
Varebeløbet tillægges den til enhver tid gældende forsendelses omkostning, som beregnes efter gældende takster. Vælger du af afhente dine vare i vores butik er der naturligvis ikke nogen fragtudgift.

Reklamationsret
I henhold til købeloven yder STRiDAdenmark 2 års reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening og manglende vedligeholdelse.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Ved fejl, mangler eller reklamation bedes henvendelse rettet til:

STRiDAdenmark

beCopenhagen ApS
Fortunstræde 1
1065 København K
info@strida.dk

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Peronlige oplysninger og datapolitik / Cookies

1. For at en ordre kan gennemføres, skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og, hvis kunden accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. De afgivne oplysninger transmitteres og opbevares elektronisk af navn. Opbevaringen sker i ukrypteret form, men på betryggende vis.

2. beCopenhagen ApS sælger eller overdrager aldrig kundeoplysninger til tredjemand, og beCopenhagen ApS gør ikke sådanne oplysninger tilgængelige for tredjemand.

3. I forbindelse med kreditkortbetalingen overføres der visse finansielle data til DIBS, og dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter. Transaktionen håndteres via DIBS, og beCopenhagen ApS opbevarer ikke kundens kreditkortoplysninger.

4. I forbindelse med benyttelsen af strida.dk lagres cookies på kundens PC, herunder eventuelt i forbindelse med, at systemet skal kunne huske kundens brugernavn og adgangskode.

5. Kunden har til enhver tid ret til at få indsigt i registrerede oplysninger om kunden samt til at få foretaget nødvendige rettelser, ligesom kunden har ret til at gøre indsigelse mod fejlagtige registrerin¬ger  eller registreringer, der ikke er lovpligtige. I sådanne tilfælde rettes henvendelse til den dataansvarlige.

Betaling

Du kan betale online med Dankort , Visa , Mastercard , American Express. Beløbet debiteres ved varens afsendelse fra lager/butik.

Du kan også betale kontant eller med kreditkort ved afhentning i butikken, samt med bank-overførsel til:

Danske 24/7 Erhverv
Bank-kode / reg. nr.: 4440
Kontonummer: 0011095496
IBAN: DK6130000011095496
BIC (Tidligere Swift): DABADKKK